چگونه ویزا بگیریم؟

ویزا ایران،انواع ویزا،درخواست ویزا،معنی ویزا

چگونه ویزا بگیریم؟

ویزا ایران،انواع ویزا،درخواست ویزا،معنی ویزا

هزینه ارتودنسی دندان کج

دوشنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۰۶:۵۴ ب.ظ

آشنایی با روش ارتودنسی نامرئی  و معایب آن

یکی از روش‌های ارتودنسی که امروزه بیشتر برای افرادی که تمایل به دیده شدن سیم و تجهیزات ارتودنسی بر روی دندان‌های خود ندارند پیشنهاد می‌شود، ارتودنسی نامرئی نام دارد. ارتودنسی نامرئی که با واژه اینویزیلاین نیز شناخته شده است با هدف جلب رضایت افراد حساس بر زیبایی ظاهری چهره و دندان‌ها با روش‌های نوین ارتودنسی ارائه می‌شود.

از معایب ارتودنسی نامرئی به دلیل متحرک بودن بریس و دیگر تجهیزات دندان می‌توان به دست و پاگیر بودن این روش برای افرا اشاره داشت که همین امر آنها را متقاعد به استفاده از دیگر روش‌های ارتودنسی کرده است. بهترین راهکار برای تشخیص معایب ارتودنسی نامرئی وابسته به شرایط بیمار مشورت با یک ارتودنتیست متخصص است.

 

 

 

معایب ارتودنسی نامرئی را بشناسید.

روش ارتودنسی نامرئی بیشتر برای کودکان که با ناهنجاری کمتری در وضعیت دندان‌ها مواجه هستند و طول درمان آنها به دلیل شکل گیری سریعتر فک و دندان کوتاهتر بوده پیشنهاد می‌شود. این روش نیز در کنار تمام مزایایی که دارد با ایرادات مشخصی نیز مواجه است که متناسب با شرایط بیمار متفاوت می‌باشد.

ارتودنسی نامرئی یک روش نسبتا پر هزینه در بین دیگر نوع ارتودنسی دندان می‌باشد. عدم پوشش بیشتر بیمه‌ها برای انجام ارتودنسی نامرئی باعث شده اصل هزینه این روش درمانی بر عهده خود بیمار باشد. به همین دلیل گران بودن تجهیزات و اعمال این روش ترمیمی دندان و فک، از بازرترین معایب ارتودنسی نامرئی است.

 

 

 

دیگر معایب ارتودنسی نامرئی ضرورت استفاده حداقل 22 ساعت از اینویزیلاین هاست. یعنی تنها در هنگام رعایت نکات بهداشتی دهان و دندان و غذا خوردن مجال در آوردن وسایل ارتودنسی را دارید و عملا با ارتودنسی ثابت برای شما تفاوتی نخواهد داشت.

دردسرساز بودن بریس‌های متحرک در هنگام غذخوردن خصوصا در مهمانی و همین طور احساس درد ناشی از قرار گرفتن این تجهیزات بر روی دندان را نیز می‌توان در دسته عمده ایرادات ارتونسی نامرئی قرار داد.

ارتودنسی یک دندان کج امکان پذیر است؟

در بیشتر مواقع وجود یک دندان کج ظاهر دیگر دندان‌های افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این سوال بطور مداوم در افراد با این مشخصات مطرح است که آیا امکان ارتودنسی یک دندان کج بدون درگیر کردن دیگر دندان‌ها وجود دارد؟ پیشرفت‌های حاصل شده در عمل ارتودنسی تخصصی این امکان را با متد‌های جدید فراهم کرده است.

ارتودنسی یک دندان کج علاوه بر زیبایی چهره از بروز عوارضی مثل فشردگی دندان‌های کناری و بروز پوسیدگی در دیگر دندان‌ها، تاثیر نامناسب بر نحوه صحیح جویدن و در نتیجه هضم نادرست و بروز مشکلات گوارشی، تاثیر بر تکلم و ادای نادرست کلمات و همین طور انحراف فکین جلوگیری می‌کند.

 

 

 

ارتودنسی یک دندان کج که به دو روش ارتودنسی ثابت دندان کج و ارتودنسی متحرک دندان کج دسته بندی شده باید توسط یک متخصص ارتودنتیست انجام شود.

 

هزینه ارتودنسی یک دندان کج چقدر است؟

هزینه ارتودنسی یک دندان کج از اصلی ترین مواردی است که بیشتر بیماران تمایل دارند قابل اقدام به انجام این روش ارتودنسی از آن مطلع شوند. هزینه ارتودنسی دندان کج وابسته به وضعیت دندان‌ها و همین طور تجهیزات مورد استفاده می‌تواند تخمین زده شود.

هزینه ارتودنسی یک دندان کج علاوه بر تجهیزات و وضعیت فک و دندان افراد با توجه به نیاز هر بیمار برای تعداد مراجعات به ارتودنتیست برای ویزیت و مشاهده روند درمان ارتودنسی نیز در نظر گرفته می‌شود. طول درمان ارتودنسی یک دندان کج برای افراد با شرایط متفاوت، متغییر بوده که همین امر نیز در هزینه ارتودنسی یک دندان کج تاثیر دارد.

 

 

 

برآورد هزینه ارتودنسی دندان کج با ویزیت بیمار

اکثر ارتودنتیست ها و متخصصان ارتودنسی در روش‌های مختلف برای درمان وضعیت یک دندان کج با ارتودنسی تنها قادر به ارائه قیمت پایه و اصلی این کار هستند. اصل هزینه ارتودنسی یک دندان کج تنها با مشاهده وضعیت دندان و فک بیمار و تشخیص طول درمان ارتودنسی قابل تخمین و ارائه است.

نوع براکت (فلزی، سرامیکی، نامرئی) نصبی بر روی دندان کج، برای ارتودنسی دندان کج یکی دیگر از موارد اثر گذار بر تعیین هزینه ارتودنسی دندان کج بوده که با انتخاب بیمار و یا تشخیص ارتودنتیست برای طول درمان در نظر گرفته می‌شود.

 

منبع: https://canvas.mooc.upc.edu/eportfolios/98/Home/orthodontic_cost

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی