چگونه ویزا بگیریم؟

ویزا ایران،انواع ویزا،درخواست ویزا،معنی ویزا

چگونه ویزا بگیریم؟

ویزا ایران،انواع ویزا،درخواست ویزا،معنی ویزا

آیا کنکور98 بهتر است برگزار شود یا نه؟

سه شنبه, ۸ خرداد ۱۳۹۷، ۰۷:۱۹ ب.ظ

آیا کنکور98 بهتر است برگزار شود یا نه؟

کنکور را می توان اکنون سرنوشت سازترین مرحله پیش روی جوانانی دانست که قصد طی کردن تحصیلات عالیه دارند اما امروز این آزمون رقابتی دچار شبهه در مورد فلسفه برقراری عدالت و به طور کلی ضرورت یا عدم ضرورت وجودی آن شده است.

 

 

 

سایت دانشجوفا :به گزارش ایران اکونومیست، ورود به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی حدود پنج دهه است که از مرحله یا به عبارت دانش آموزان سدی به نام کنکور می گذرد و هر ساله صدها هزار دانش آموز و یا پشت کنکوری برای راهیابی به مراکز آموزش عالی باید از این سد عبور کنند که امسال این آمار بیش از ۹۵۰ هزار نفر است .

 

 

 

 

پذیرش از طریق کنکور سراسری شیوه رایج ورود به مرحله تحصیلات دانشگاهی است ، اگر چه در سال های اخیر ثبت نام در برخی دانشگاهها و یا رشته های تحصیلی با لحاظ شرایطی چون معدل هم صورت می گیرد.

 

 

 

 

کنکور آزمونی است که برای سنجش دانسته‌های علمی داوطلبان ورود به دانشگاهها در برخی کشورها مانند ایران، چین، ترکیه و کره جنوبی برگزار می‌شود در صورتی که این نوع آزمون‌ در کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا برگزار نمی‌شود.

 

 

 

 

در ایران، سازمان سنجش آموزش کشور که سازمانی تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، متولی اصلی برگزاری کنکور سراسری برای ورود به دانشگاههاست و این آزمون را هر ساله یک بار در پایان سال تحصیلی یعنی اواخر خرداد یا اوایل تیر برگزار می کند .

عدالت آموزشی ؛ فلسفه ذاتی کنکور 

کارشناسان دلیل برگزاری کنکور را به سامان رساندن دو موضوع اجتماعی دانسته اند ؛ نخست آنکه متناسب با استعدادی که در داوطلبان وجود دارد بر یک صندلی دانشگاهی بنشینند و دوم آنکه عدالتی را در سطح کشور جهت ایجاد دسترسی افراد به آموزش عالی فراهم کنند.

 

 

 

 

عدالتی که فلسفه ذاتی برگزاری کنکور بوده است ، امروز تحت الشعاع رقابت بی امان برای قبولی در تعدادی از رشته های درآمدزا قرار دارد و از آرمان خود که همان کشف برترین استعداد ها بوده فاصله زیادی گرفته است تا جایی که امروز به کابوسی برای دانش آموزان و خانواده هایشان تبدیل شده است .

 

 

 

 

دلیل برگزاری کنکور هر چه که باشد ، در این گزاره تاثیری ندارد که امروز این مرحله گذار به تحصیلات عالیه در زندگی بخش عظیمی از جامعه شامل محصلان ، خانواده های آنان و بسیاری دیگر که زمینه فعالیت آنان به برگزاری آن گره خورده ، به طور مستقیم و غیر مستقیم نقش دارد و به همین دلیل هم به سوژه ای در زیر ذره بین تبدیل شده که هر کس ظن خود را در آن می بیند.

 

 

 

 

اما پرسش اصلی درباره کنکور این است که آیا واقعا به عنوان یک مرحله گذار با اهمیت به تحصیلات عالیه که برای برخی خانواده ها هزینه های چند ده تا چند صد میلیونی به همراه دارد ، به همان میزان هم در سرنوشت کنکوری ها دارای اهمیت است ؟


 کنکور همیشه سرنوشت ساز نیست

مهسا مرتضوی مدرس زبان انگلیسی در یک آموزشگاه خصوصی معتبر دلیل موفقیت شغلی و پیشرفت خود را قبول نشدن در کنکور عنوان کرد و گفت : از شاگرد ممتازهای مدرسه بودم و همیشه نمرات و معدلم بالا بود ، اما به خاطر عدم مهارت تست زنی نتوانستم پس از دوبار شرکت در آزمون سراسری قبول شوم.
این مدرس زبان افزود : متاسفانه در کشور و ذهن جوانان این مساله به اشتباه جاافتاده که کنکور پایان ماجراست و اگر کسی نتوانست از این سد عبور کند باید قید پیشرفت را بزند.

 

 

 

وی گفت : تصحیح این تفکر نیازمند کار و زمان است تا جوانان به دریچه های پیشرفت دیگر هم فکر کنند و توانمندی های خود را محدود به پذیرش در کنکور و تحصیل در دانشگاه نکنند.

دانلود جزوات کنکور

دانش آموز

 


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۳/۰۸
postek postek

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی